Дома > Ресурси > Најчесто поставувани прашања

Зошто да не изберете нас?

2023-11-08

1.HY има повеќе од 40 машински центри и CNC стругови, 20 опрема за леење (во опсег од 280 тони до 2500 тони), повеќе од 50 комплети разновидна опрема за штанцување, како и машини за сечење жица, хидраулични ножици и прецизни брусилки , повеќе од 20 комплети опрема за обработка како што се дигитални машини за глодање, машини за радијално дупчење, центри за обработка со ЦПУ, стругови со ЦПУ и роботи за заварување. .

2. Ние сме фокусирани на штанцување и леење од 2007 година и имаме богато искуство во оваа област. Со напредна опрема и првокласен работен тим, промовираме добра корпоративна култура и создаваме удобна работна атмосфера.

3. Со цел да се управува со разновидна производствена опрема на HY, целиот процес е најавен во компјутеризиран систем. Секој чекор од приемот на нарачката до испораката на производот може внимателно да се следи. Клиентите ќе добијат задоволителни производи во потребното време.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept